الـصـفـحـة الـرئـيـسـيـة الـمـعـلـم الـطـالـب مـنـوعـات أخـبـار دردشة

طريقة عمل الفسيخ بالصور

 
 

الطريقة مكتوبه بالعاميه ليقرأها الجميع 
تجيبي سمك بوري مصري ويكون معقول يعني الثلاث سمكات بوري يطلعوا حوالي كيلو وشوية ماشي 

وبعدين يتغسلوا كويس جدا وخصوصا من جوا الخياشيم

وبعدين تسيبيهم في المصفاة ينزلوا الميه اللي فيهم شوية 

وبعدين تفرديهم علي ورق مطبخ علي اي صينية مفرودة لحد ما ينشفوا خالص 

بعدين تجيبي كيس كبير من الاكياس بتاعة الثلاجة وتحطي فيها شوية ملح في الا رضية 

وبعدين تمسكي السمكة جوا الكيس وتملي الخياشيم ملح وطبعا

الملح اللي هيقع هيبقي جوا الكيس وتكملي بقيت السمك بنفس الطريقة

وبعدين ترصيهم مع بعض وترشي عليهم كلهم من برة وحواليهم ملح 

لو هما حوالي كيلو هتحطي تقريبا نصف علبة الملح الساسا

وبعد كده تلفيهم كويس بحيث تطلعي الهوا من الكيس وتكتميهم مع بعض

واكيد طبعا اكياس السوبر ماركت ما فيش اكتر منها تحطي في كيس جو ا كيس وفي الا خر تلفيهم كويس مع بعض 

وممكن تلفي الاخر بسوليتب وتحطيه في صينية او علبة حرفها عالي وتخبيها في فرن البوتاجاز 

جينا للمهم هنسيبهم مدة قد ايه؟

لو بتحبيه في اول درجات الحادق يبقي بعد 4 ايام 

لو بتحبيه حادق وسط يبقي اسبوع

لو بتحبيه حادق جدا يبقي انسيه زي ما انتي عايزة اسبوعين لحد شهر 

وابقي من الاساس زودي الملح شويه

وكل ما كان الجو حر يبقي احسن ويستوي بسرعة


و بالف هنااااااااا..

0 التعليقات:

إرسال تعليق

سجل فى المدونة من هنا وكن من المشتركين

تابعونا على الفيس بوك


Arts Blogs - Blog Rankings Entertainment Blogs RSS Search
Preview on Feedage: %D9%85%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B0 Add to My Yahoo! مدونة الأستاذ Subscribe in NewsGator Online مدونة الأستاذ
Preview on Feedage: %D9%85%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B0 Add to Alesti RSS Reader مدونة الأستاذ Add to Feedage RSS Alerts مدونة الأستاذ
Preview on Feedage: %D9%85%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B0 Add to Google! مدونة الأستاذ Add to Netvibes مدونة الأستاذ
Preview on Feedage: %D9%85%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B0 Add to Feedage.com Groups مدونة الأستاذ Add To Fwicki مدونة الأستاذ
Preview on Feedage: %D9%85%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B0 Add to Windows Live مدونة الأستاذ Add to Spoken to You مدونة الأستاذ
Preview on Feedage: %D9%85%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B0 Subscribe in Pakeflakes مدونة الأستاذ iPing-it مدونة الأستاذ
Preview on Feedage: %D9%85%D8%AF%D9%88%D9%86%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B0 Add to MSN مدونة الأستاذ Subscribe in Bloglines مدونة الأستاذ